Strømavtale som dekker treningsavgift!

Postet av Ottestad IL den 7. Jul 2020

Vil du spare 750 kr på treningsavgiften? Stange Energi lanserer sin nye strømavtale "Klubbspot" som gir deg strøm til spotpris og samtidig gir deg penger til barnas idrettsaktivitet.

Tegner du strømavtalen Klubbspot hos Stange Energi, får du dekket 750 kr til treningsavgift første året, deretter 250 kr årlig. I tillegg gir Stange Energi 250 kr i støtte til ditt idrettslag.

Registrer deg her: https://forms.gle/aHD7KSTFSF6sfVVB8

Stange Energi har vært en av Ottestad IL sine hovedsponsorer gjennom mange år, og er en svært viktig støttespiller for idrettslaget.


0 Kommentar

Vi gleder oss til gjenåpning!

Postet av Ottestad IL den 24. Jun 2020

Fra 1. august åpnes det for kamper og turneringer i barne- og ungdomsidretten, og vi gleder oss stort!

NFF Indre Østland har varslet at seriespillet i fotballen vil starte 10. august for ungdom og 17. august for barn. Kampoppsettet skal være klart i løpet av neste uke (uke 27). 

Mer info hos NFF: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/gront-lys-for-kamper-i-barne--og-ungdomsfotballen-fra-1.-august/ 

Samtidig fortsetter idrettsorganisasjonene å jobbe for at også de over 19 år skal få trene med fullkontakt fra 1. juli og starte sitt seriespill i fotball medio august. De fleste fotballklubber, inkludert Ottestad, har A-lag med en blanding spillere fra 15-30 år, og det er en uheldig situasjon at de yngste på laget kan trene som normalt mens de eldste må holde 1 meters avstand. Her vil det også kunne bli store skjevheter når seriespillet starter opp, da noen klubber har svært unge lag (2.lagene) hvor samtlige har trent med fullkontakt siden 1. juni, mens andre lag i samme divisjon består hovedsakelig av eldre spillere som enda ikke har fått lov til å trene med kontakt. 

Se åpent brev sendt fra Divisjonsforeningen til Regjeringen 23. juni: Åpent brev til Regjeringen fra Divisjonsforeningen Norsk Tipping ligaen inkl. 2. div Kvinner.pdf

Foto Jan Morten Frengstad (fra Briskebyturneringen 2018)0 Kommentar

Sommerjobb med jordbærplukking på Søndre Elton

Postet av Ottestad IL den 15. Jun 2020

Søndre Elton gård i Stange Vestbygd søker jordbærplukkere til perioden 22/6 – 26/7. Fem uker.

Du må ha fylt 16 år og være tilgjengelig i minst de tre første ukene, helst alle fem.

Det blir ikke plukking hver dag, informeres om fridager i så god tid som mulig.

Akkordlønn: 10,5 kr/kilo (vanlig å plukke 12-15 kilo per time)

Arbeidstid: Fra klokken 08.00 de første dagene. Fra kl. 05.00 når sesongen er på topp. Plukking fra 5-10 / pause / plukking fra 14-17. Pause ved regnskyll. Niste medbringes.

Arbeidet krever god helse, det er en fordel om du er fysisk aktiv og har god utholdenhet. Smittevernregler vil bli gjennomgått.

Er du interessert? Registrer deg på dette skjemaet: https://forms.gle/TxYdPzrFDGpQTjrC8

FRIST 19. juni

Det vil bli kalt inn til prøveplukking og opplæring i to puljer, mandag 22.6. og tirsdag 23.6. 

Du får beskjed fredag 19. juni om hvilken dag du skal møte opp.

0 Kommentar

Fotballbanene i parken STENGT fredag 19. -søndag 21.

Postet av Ottestad IL den 8. Jun 2020

Førstkommende fredag 19. til søndag 21. juni skal løpebanen i idrettsparken utbedres og males. Da må vi stenge fotballbanene, og har derfor flyttet alle treninger til Hias. Ber om at idrettsparken heller ikke benyttes til uorganisert aktivitet i helgen, dette er viktig for å få et godt resultat på malingen. Så blir det muligheter for både 100 meter sprint og fotballtrening når løpebanen er ferdigstilt. (Arbeidet skulle opprinnelig vært utført forrige helg, men måtte av ulike årsaker utsettes)0 Kommentar

Treningsfeltet nysådd og STENGT

Postet av Ottestad IL den 5. Jun 2020

Fra og med i dag er treningsfeltet i idrettsparken stengt, da vi har sådd nytt gress som må få spire og gro i fred. 

Arbeidet med å utbedre treningsfeltet har pågått i lengre tid, med drenering, harving, steinplukking og avretting. Mandagsklubben, banemester Bjørn, anleggssjef Bjarne, gutta på G19 og vår gode og alltid positive allierte, Sven Peter Sinnerud, har stått på i flere uker for å forvandle myrlendt terreng til en brukbar gressmatte. Nå har vi fått bistand av Børre Johnstad til å gjødsle og så, og håper at regnværet til helgen skal sette fart på spiringen.

Ber foreldre om å si ifra til barna hjemme. Hvis dette får stå i ro hele sommeren, kun forstyrret av vanningsvogna, så er det håp om grønt, spillbart gress til skolestart. Målet er at vi kan rigge opp igjen treerbanene (med vant) til glede for de yngste barna.

Foto: Bjarne Kise


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline