Ny juniortrener gutter på plass!

Postet av Ottestad IL den 25. Nov 2019

Alexander Ødegaard, ny juniortrener.

Vi er stolte over å kunne presentere; Alexander Ødegaard signerte trenerkontrakt i dag som ny trener for Juniorlag Gutter i Ottestad IL Fotball.

Alexander vil bli en flott tilvekst og bidragsyter for våre eldste gutter og sikre en god kontinuitet i vår utviklings-trapp med sikte på spill på seniornivå. Gjennom sin brede erfaring vil han besitte kompetanse til å kunne ivareta både bredde og topp hos våre eldste ungdomspillere.

Alexander har, til tross for sin unge alder, opparbeidet seg høy trenerkompetanse og har lang trenererfaring bl.a fra Nordstrand og Oppsal i Oslo - og nå sist i HamKam. Alexander har UEFA B kompetanse og har ellers erfaring fra ulikt arbeid i fotballskoler og akademier hos klubber som Oppsal, Nordstrand, Ullern og Vålerenga. Han har videre jobbet med analyse og spillerutvikling og også bidratt som trenerutvikler. Alexander har ellers gjennomført ukevise studiebesøk hos klubber som Ajax, Manchester City og Espanyol, noe som skulle tilsi at å få Alexander inn i trenergruppa i OIL vil være en veldig nyttig og god tilvekst. 

Vi ønsker Alexander hjertelig velkommen til oss i Ottestad IL Fotball!

----

NB! SPILLERMØTE FREDAG 29. NOV KL 1700-1830. 

Vi håper alle juniorspillere og støtteapp. har anledning. 

Alexander vil der presentere opplegget for sesongen.

Hilsen sportslig ledelse


0 Kommentar

Treningsavgifter for høsten er på vei

Postet av Ottestad IL den 23. Okt 2019

I perioden 20.-30. oktober sender vi ut sesongens første treningsavgifter for innebandy, volleyball og håndball.

Dersom du ikke mottar treningsavgift fra oss, ber vi deg om å gi beskjed til medlem@ottestadil.no 

Vi er avhengige av denne inntekten for å dekke halleie, drakter, forsikringer og lagskontingenter.

Lykke til med sesongen!


0 Kommentar

Hamar sommerskiskole 2019 ble en super uke!

Postet av Ottestad IL den 17. Aug 2019


På vegne av arrangørklubbene Hamar Skiklubb og Ottestad IL ski, vil vi takke våre fantastiske unge trenere, og ikke minst sportslig leder Marianne Myklebust og praktisk leder Are Nerem. Dere har gjort sommerskiskolen til en uforglemmelig artig, slitsom, inspirerende, trivelig, sosial og opplevelsesrik uke for alle de 115 barna som deltok. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra foreldre om at det var en topp uke for barna!

Vi er stolt over å se at våre unge trenere bare blir mer og mer flinke, ansvarsfulle og ser ut til å ha et svært godt samhold, både seg imellom og med deltakerne. Det er et viktig mål for Hamar sommerskiskole å utvikle unge ledere. Dere viser at vi har lykkes!


Marianne og Are er helt uvurderlige! Vi er kjempeglade for at vi har dere med på laget.

Vil du se flere bilder og lese mer om hva gjorde på sommerskiskolen, se www.hamarsommerski.no og https://www.facebook.com/hamarsommerskiskole/

Vi gleder oss allerede til Hamar sommerskiskole 2020!

Takk også til våre samarbeidspartnere SpareBank 1 Østlandet, Stora Enso og Hedmark fylkeskommune.

Beste hilsen

Ingrid Robøle, leder Hamar Skiklubb

Torfinn Kringlebotn, leder Ottestad IL


0 Kommentar

Baneanlegget stenges uke 31

Postet av Ottestad IL den 29. Jul 2019

Denne uken (29. juli til 4. august) skal løpedekket i idrettsparken repareres/ fullføres, og da kan må hele baneanlegget stenges. Ber om at foreldre gir beskjed til sine barn og ungdommer om å holde seg borte fra kunstgressanlegget en uke, men at treningsfeltet (gress) og Hias-banen er tilgjengelige.0 Kommentar

Ordførerbesøk i Mandagsklubben

Postet av Ottestad IL den 13. Mai 2019

Vi har hatt hyggelig besøk av Stanges ordfører Nils Røhne og idrettskonsulent Line Kongssund i dag. 

I tillegg til å fortelle om Mandagsklubbens innsats for klubben, fikk vi gitt et viktig innspill i disse arealplan-dager: Vi må passe på å avsette nok arealer til å drive fysisk aktivitet og være sosiale. Folk flytter ikke til Ottestad for å bo, men for å LEVE*. 

Med et anslag på 1100 nye boliger de neste 10 årene, vil trolig medlemstallet i idrettslaget krype fra 1500 til 2000. Med tilsvarende vekst vil vi om 230 år være nesten 3000 medlemmer. Nå må vi følge med i timen og sørge for at det avsettes arealer til både fotballbaner, haller, ski og sykling, friluftsliv og uorganisert aktivitet. 

Ordføreren takket for innspillene og understreket hvor viktig det er for OIL å spille disse tingene inn til arealplanen som har høringsfrist 6. juni. Han fortalte samtidig at han har 5 barnebarn som spiller fotball og derfor tilbringer mye av sin fritid på fotballbaner i området. Mandagsklubben og anleggsansvarlig Bjarne Kise overrakte ordføreren en ny og skinnende gul Ottestad-kamptrøye til å pryde ordførerkontoret.

Møt gjerne frem på åpent møte om Arealplan i Ottestad tirsdag 14. mai klokken 18.00 på Ungdomsskolen. https://www.stange.kommune.no/category8316.html 

Har du innspill som vedrører idrettsaktivitet, send dem gjerne til post@ottestadil.no slik at vi kan ta med disse når høringsinnspillene skal formuleres og sendes inn fra styret. HUSK at også enkeltpersoner står fritt til å sende høringsinnspill til kommunen.


*) Hedmark Idrettskrets forteller at idrettslagene i Hedmarks hadde 4000 medlemmer for hundre år siden, i dag har de 80.000 medlemmer. Dette sier noe om en trend der stadig flere er medlemmer i idrettslagene og tilbringer mye av sin fritid der med fysisk aktivitet eller trenerverv/dugnadsarbeid. Av dette tolker vi at idrettslagene er en svært viktig arena for både den fysiske og mentale/sosiale helsen!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline