Medlemsmøter og årsmøte

Postet av Ottestad IL den 11. Feb 2021

I løpet av mars arrangerer vi medlemsmøter i alle idrettsgruppene i Ottestad il. 

Vi oppfordrer alle som har meninger om aktiviteter, kontingenter og tillitsvalgte til å møte opp på medlemsmøtene og delta i diskusjonen. 

 • Håndball: 10. mars kl.18-20 på klubbhuset
 • Volleyball: 10. mars kl. 18-20 på Teams (lenke sendes ut til medlemmene)
 • Fotball: 11. mars kl. 18-20 i auditoriet på Ottestad ungdomsskole
 • Ski: 17. mars kl. 18-20 på klubbhuset
 • Sykkel: 17. mars kl. 19-21 i auditoriet på Ottestad ungdomsskole
 • Innebandy: 18. mars kl. 18-20 på klubbhuset
 • Klubbens årsmøte: 25. mars kl. 19-21 på klubbhuset

NB. Fysiske møter kan bli endret til digitale møter, avhenger av gjeldende smittevernregler. Innkalling sendes på epost til medlemmene senest en uke før møtet.

Agenda for møtene:

 • Aktiviteter / årshjul
 • Regnskap og budsjett
 • Treningsavgifter
 • Kandidater til gruppestyre 

Innspill fra medlemsmøtene sendes til klubbens årsmøte onsdag 25. mars

Her fattes endelig vedtak om treningsavgifter, og medlemmer til styrene blir formelt valgt.0 Kommentar

Faktura for medlemskap

Postet av Ottestad IL den 29. Jan 2021

Neste uke sender vi ut faktura for medlemskap til våre medlemmer. Årsmedlemskap i Ottestad IL koster 200 kr, familiekontingenten er på 500 kr.

 • Ønsker du ikke å være medlem i 2021, ber vi om at du sender utmelding til medlem@ottestadil.no.
 • Hvis du mottar kontingent for enkeltpersoner, men ønsker familiekontingent, gi beskjed til medlem@ottestadil.no. Vi må gjøre denne koblingen manuelt i medlemssystemet.

I løpet av februar vil vi også sende ut treningsavgifter del 2 for innebandy, håndball og volleyball. Samt treningsavgift for Mestringstimen vår og treningsavgift del 1 for fotball 11 år og eldre. 

Lurer du på hva som er treningsavgiften i den enkelte gruppe, og hva som er dine medlemsfordeler og medlemsforpliktelser? Eller har du utfordringer med å betale og ønsker å komme i kontakt for å finne en løsning? Du finner nødvendig info på www.ottestadil.no, under «MEDLEM».

Støttemedlem: Ønsker du å støtte klubbens arbeid? Vi vil gjerne ha flere støttemedlemmer! Prisen er 200kr/år. Gå til innmeldingsskjema.
0 Kommentar

Letter på restriksjonene

Postet av Ottestad IL den 19. Jan 2021

Fra og med i morgen onsdag 20. januar letter regjeringen på restriksjonene og det blir igjen mulig med fritidsaktiviteter for barn og unge 20 år og yngre.

Det betyr at våre treninger i hall kan gjenopptas, og at utendørs treninger kan gjennomføres uten en meters avstand. Merk at det gjelder for 20 år og yngre.

Vi har fått muligheter for å kjøre treninger allerede i dag tirsdag 19. januar her i Ottestad, etter dialog med kommunen. Noen lag vil trene i Ottestadhallen og Stangehallen i kveld, mens vi har valgt å utsette OIL intro og Mestringstimens tirsdagsgrupper til neste uke på grunn av kort varslingstid.

Hvis det er barn som likevel vil ut og være aktive i kveld, så er det gode muligheter i Idrettsparken. Skigruppa og anleggsgjengen har produsert kunstsnø og kjørt en kilometer skiløype i parken, og lyset blir stående på i kveld for alle som vil ake eller leke/gå på ski.

Vi ønsker dere en aktiv uke!

Hilsen styret og administrasjonen i Ottestad IL

Foto Kjersti Haakensveen, håndballskolen 2019


0 Kommentar

Hallidrettene stopper opp, begrensninger i utendørsaktivitet

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2021

Grunnet nye nasjonale retningslinjer må alle våre innendørs treninger avlyses til og med mandag 18. januar. Utendørs kan trening gjennomføres med en meters avstand.

Dette innebærer dessverre full stopp for våre hallidretter håndball, innebandy, volleyball og basketball, både treninger og kamper. 

De av våre fotballag fra 13 år og oppover som har treningstid på Hias-bana, kan gjennomføre treninger med 1 meters avstand. NFF jobber med nye råd (kommer HER), men det viktigste er avstand og hygiene, de fleste har erfaring med dette fra treningene på vårparten.

For skigruppa sin del er det også treninger med 1 meters avstand som gjelder. Vi har valgt å avlyse trening for barn født 2013 og yngre, da det erfaringsmessig er vanskelig å overholde avstandsregler. Øvrige treningsgrupper kjører aktivitet med restriksjoner.

Vi understreker at det er 

- opp til trenerne om de ønsker å avlyse treninger på grunnlag av at 1-metersregel er krevende å overholde

- ekstra viktig at barn/ungdommer holder seg hjemme hvis de har luftveissymptomer eller feber/sykdom

Vi håper og tror på full oppstart igjen den 19. januar, informasjon blir sendt ut til klubbens medlemmer så snart nye retningslinjer foreligger. 

Og for å avslutte med et lite lysglimt, så kjøres snøproduksjonsanlegget for fullt i Ottestad Idrettspark fra i dag 4.1. og utover uka. Det betyr at det er åpent for skileik allerede i dag, og at løypekjørerne satser på å få løypene i parken klare på torsdag eller fredag. Så det er gode muligheter for å ta med familien ut og nyte snøen og finværet!

Ottestad IL v/ styret og administrasjonen

0 Kommentar

Påmelding til Mestringstimen

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2021

Vårens utgave av Mestringstimen starter i uke 3, med forbehold om at nåværende koronarestriksjoner (t.o.m. 18.01.) blir opphevet. Velkommen til barn født 2017-2016-2015. Mestringstimen er gymlek med fokus på bevegelsesglede, og aktiviteten foregår en kveld i uka frem til påske. Mer informasjon: http://idrettsskole.ottestadil.no/p/52712/mestringstimen

Påmeldingen åpner tirsdag 5. januar klokken 8.

Grupper for barn født 2015 og 2016:

Gruppe for barn født 2017:

Skulle det bli fulltegnet, så har vi opprettet en egen påmelding til venteliste HER. (felles for alle årganger)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline