Helt Konge - et annerledes skiarrangement

Postet av Tommy Olsen den 14. Feb 2016

Skigruppa i Ottestad er utvilsomt en av de mest aktive arrangørklubber i landet - spesielt hvis man ser på antall medlemmer per renn - da er det nok få som når opp til vårt driftige årshjul. For mange kan dette sees på som en belastning, men vi setter kun krav om å stille opp to ganger i året for foreldre. Dette er imidlertid betinget av at vår faste kjernetropp drar lasset - og det gjør de med glans - hver gang!

Bildet er fra årets nyskapning ; "Helt Konges" Budor Opp. Dette er et motbakkerenn som har distanser som gjør det gjennomførbart for alle over 7 år. Målet er på toppen av Budor Skitrekk og i kveldsmørket var det en helt magisk kveld i bakken og spesielt målgangen var spesiell med bare to hodelykter som lyste opp spurtflata på 10 meter!

I dag gikk "Helt Konge" -rennet av stabelen for 2. gang, dette er et distanserenn for barn og unge primært, men også for de eldre. Distansene er fra 5.7 km til 20 km, neste år vil vi kanskje prøve å få til en marathon (42 km) for senior og junior. Mange unge liker å gå lengre distanser og vi ønsker med dette rennet å tilby dem dette samt å stimulere til den lange søndagsturen på ski!

Som rennleder for Helt Konge 2016 vil jeg takke alle funksjonærer - både dere ferske og dere i den faste stab som bærer arrangementet på deres lojale dugnadsånd. Jeg er stolt over produktet vi kunne tilby våre gjester og med over 600 starter blir det også litt overskudd til å drive skitreninger og aktivitet for den neste generasjon skiløpere.

Vi vil også takke Budor og Løiten Almenning for deres helt avgjørende samarbeid om rennene og Nordbygda/Løten ski for å leie ut klubbhytte og stadion til vårt arrangement.

Vi ønsker også å takke våre sponsorer for verdifulle bidrag; Sparebank 1 Hedmark, Stange Energi, HA, Budor og Mjøsbetong.

Tilslutt; takk til alle deltakere; vi tar imot tilbakemeldinger som kan gi oss muligheter til å lage et enda bedre produkt neste år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.