Ottestad IL - Volleyball

Ottestad IL - Volleyball

Minivolleyballturnering i Ottestadhallen søndag 2.desember

Postet av Ottestad IL - Volleyball den 18. Nov 2018

Kampstart første kamp vil være 10:30 og vi satser på å avvikle alle klassene samtidig slik at vi er ferdige med arrangmentet til ca kl. 14-15. Endelig kampoppsett vil ikke være klart før et par dager før turneringa.

Det vil bli kiosksalg i hallen og 50kr i inngang til tilskuere (dvs. alle som ikke er arrangører, lagledere og spillere).

Velkommen!


0 Kommentar

MiniVolley og TeenVolley starter 17. oktober

Postet av Ottestad IL - Volleyball den 8. Okt 2018

Vi starter opp med volleyballtreninger igjen onsdag 17. oktober ønsker velkommen til nye medlemmer!

Sted: Ottestadhallen

Tid: Onsdager 17-18

Mini Volleyball: Begge kjønn, 9-12 år (4.-7.trinn)

Teen Volley: Begge kjønn, 12-15 år (8.-10.trinn)

Det er bare å møte opp hvis du har lyst til å prøve volleyball. Ta kontakt med trenerne (se nedenfor) hvis du har spørsmål.

Minivolleyball er volleyball der vi spiller 2 eller 3 på hver side på små baner og der det ut fra nivå er lov å holde ballen 1, 2 eller 3 ganger i stedet for å slå. Dette egner seg for nybegynnere og litt øvede spillere av begge kjønn i alderen 9-12 år. Det arrangeres noen turneringer i regi av Volleyballforbundet i løpet av vinteren som det er aktuelt å delta på. 

Trenere:  Lene Neby (tlf: 90991331), Mona Myrvold (tlf: 95902507) og Nils Ivar Nes (tlf: 99693526)

Teen Volley er en videreføring av minivolleyball for litt eldre spillere. Det spilles med 2 eller 3 spillere på hver side på små baner. For nybegynnere er det fortsatt lov med 1 hold, mens det for litt øvede spilles med vanlige slagregler for volleyball. Det arrangeres turneringer i regi av Volleyballforbundet i løpet av vinteren som det er aktuelt å delta på. I forbindelse med noen av turneringene arrangeres det såkalt «utviklingssamling». Her lager Volleyballforbundet et opplegg med trening/aktivitet for alle som er på turnering. Det deles inn etter nivå så dette er aktuelt og lærerikt både for nybegynnere og mer erfarne. 

Trenere:  Michal Grabon (tlf: 45141191) og Nils Ivar Nes (tlf: 99693526)


0 Kommentar

Årlig medlemsmøte i Ottestad IL Volleyball

Postet av Ottestad IL - Volleyball den 16. Feb 2018

Årlig medlemsmøte avholdes i etterkant av treningene i Ottestadhallen onsdag 28.februar kl. 19:00.

I tillegg til vanlige årsmøtesaker vil det bli informert om oppgaver i forbindelse med minivolleyballturneringen i Ottestadhallen 10.mars, Vi regner med å avslutte senest kl. 20.

Alle spillere og foreldre kalles inn til møte. 

Vedlegg:

Innkalling: OIL_Volleyball_2018.pdf

Årsberetning for Volleyballgruppa: OIL_Volleyball_Årsberetning_2017.pdf


0 Kommentar

Minivolleyballturnering i Ottestadhallen 10.mars

Postet av Ottestad IL - Volleyball den 12. Feb 2018

Ottestad IL feirer 100 år i 2018. Ottestad IL Volleyball feirer 1 år. Volleyballgruppas aller første arrangement og det første av Ottestad ILs jubileumsarrangement ble arrangert 10.mars i Ottestadhallen.

Dette var en turnering i serien Oslo miniliga som organiseres av NVBF region øst av og for klubber i og rundt Oslo. Minivolleyball er volleyball for barn med 2-3 spillere på hvert lag, små baner og lov til å holde/føre ballen ut fra barnas nivå. Lagene melder seg på ut fra nivå og ikke ut fra alder og kan inneholde spillere av begge kjønn fra barnehagealder og opp til ungdomsskolealder.

Turneringen inneholdt totalt 21 lag og Ottestad IL Volleyball stilte med 6 av disse. De øvrige lagene kom fra ulike klubber i Oslo-området som Koll, Oslo Volley, Valler og Spirit Lørenskog. Mange fornøyde fjes både blant spillere, foreldre og Ottestad vil nok prøve å få arrangere lignende turneringer igjen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline