Oppstart høsten 2021

Postet av Ottestad IL - Volleyball den 22. Aug 2021

OIL Volleyball utsetter oppstart av aktivitet for sesongen til onsdag 15.september pga. smitteoppblomstringen lokalt. Vi viderefører tilbudet fra i fjor for barn/ungdom i aldersgruppen ca 9-15 år (4.trinn - 10.trinn) for begge kjønn.  Treninger i Ottestadhallen kl. 1700 - 1830 på onsdager. Les mer om opplegget under våre treningsgrupper.

I samarbeid med Hamar Volleyballklubb jobber vi også med å få på plass et tilbud for Jenter U17  for de som er litt eldre (f.2003-2005). Dette tilbudet vil starte opp litt senere dersom vi får på plass treningstid og trenere.

Nye spillere:

For at vi skal ha kontroll på hvem som møter på trening (spesielt med tanke på ev. behov for smittesporing) ber vi om at alle nye spillere registrerer seg på dette nettskjemaet.

Vi har hatt stor pågang med nye spillere og med 40 navn på blokka er det nå fullt i aldersgruppa 2006-2009. Dere kan likevel registrere ny spillere i aldersgruppa på skjemaet over så tar vi kontakt dersom det blir ledig plass etter hvert.

I aldersgruppa 2010-2012 har vi fortsatt noen ledige plasser og interesserte melder seg på ved bruk av skjemaet.

Interesserte i å delta på et Jenter U17-lag kan også melde seg ved bruk av skjemaet så får vi en oversikt over interessen.

De som har fått plass vil bli registrert i Spond (epost/telefon) og få innkalling til trening der.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.